prima pagina Public Euroconsulting cum comand resurse umane pachete oradea update cd resurse umane de la a la z contact
e-mail: Vreau un cont
parola: Reamintire parola
  Continut   Instrumente de lucru
  Intrebari frecvente
Cum Comand?
Pentru a comanda CD-ul Resurse Umane de la A la Z sau unul dintre abonamente puteti folosi formularul online si vi se va emite instantaneu o factura proforma, sau puteti comanda telefonic la +40 728 957 877 de Luni pana Vineri, intre orele 08:00 16:00.
Cum obtin cod de acces?
In urma inregistrarii in cadrul site-ului nostru prin completarea formularului de inregisrare/comanda si in urma confirmarii platii pachetului solicitat veti primi pe e-mail un cod de accces cu ajutorul caruia va veti loga in cadrul site-ului nostru pentru a putea vizualiza intreg continutul.
Codul de acces va fi valabil pentru perioada contractata: 3 luni, 6 luni sau 1 an!
Cum primesc CD-ul?
Costurile cu ambalarea si expeditia sunt suportate integral de catre SC Public Euroconsulting SRL. Produsul va ajunge la destinatia precizata de dumneavoastra, prin Posta Romana.
Cum platesc?
Atat persoanele juridice cat si cele fizice pot achita pretul CD-ului Resurse Umane de la A la Z sau abonamentele  specifice prin transfer bancar in baza facturii proforme eliberate prin intermediul site-ului nostru, factura care se va primi pe e-mail. Dovada platii va fi trimisa pe e-mail, la adresa: juridic@publiceuroconsulting.ro, iar ulterior comanda va fi validata! Dupa care dumneavoatra veti primi un cod de acces in cadrul site-ului nostru.

Datele necesare in vederea efectuarii platii sunt:

SC PUBLIC EUROCONSULTING SRL
J05 / 883 / 2004
CUI RO16415535
Banca Transilvania Oradea, Agentia Cazaban 
Cont IBAN RO65BTRL00501202771853XX


Despre Resurse Umane de la A la Z
CD-ul Resurse Umane de la A la Z va ofera orice raspuns si va ajuta sa solutionati orice problema cu care va confruntati. Nu trebuie decat sa introduceti CD-ul in calculator si sa cautati raspunsul dupa mai multe criterii care va sunt oferite pentru a veni in sprijinul dumneavoastra.
CD-ul Resurse Umane de la A la Z a fost conceput tocmai pentru a veni in intampinarea nevoilor companiilor care au angajati si firmelor care presteaza servicii de recrutare si selectie personal, administrare personal si salarizare.
CD-ul Resurse Umane de la A la Z nu este orice fel de CD. El contine toata legislatia muncii, explicatii si comentarii ale specialistilor in resurse umane cu o experienta vasta in acest domeniu.
Achizitionand  CD-ul Resurse Umane de la A la Z sigur veti fi la zi cu toate noutatile care se ivesc pe legislatia muncii, deoarece actualizarile se fac in max. 24 ore de la publicarea lor in Monitorul Oficial. Astfel, veti evita sa gresiti si sa primiti amenzi, care nu sunt tocmai mici.
In plus, beneficiati de o oferta speciala:
Beneficiati GRATUIT de consultanta! Trimiteti intrebarea dumneavoastra la adresa de e-mail consultanta@publiceuroconsulting.ro si primiti raspuns direct de la specialistii nostri in resurse umane.
Comandati chiar acum CD-ul Resurse Umane de la A la Z!

   Newsletter
Pentru a primi ultimele noutati introduceti adresa de e-mail: